Om mig

Jeg har været medlem af socialdemokratiet siden 2002. Ved et interview i 1984,  spurgte politiet mig hvad jeg vidste om Danmark. Mit svar var, Anker Jørgensen og Allan Simonsen. Jeg kom til Danmark fra Tyrkiet som kurdisk flygtning .

Nu stiller jeg op til regionsrådsvalget i november 2021 i Region Nordjylland.

Mit mål, at ikke være en klassisk politikker men giver min tjeneste til Nordjylland inden jeg går på pension.

Jeg ønsker at arbejde for Nordjylland og at give min tjeneste til det nordjyske folk. Sundhedsområde, mere fokus og støtte til Psykiatri område, klima og uddannelse.

Jeg er født og opvokset i Tyrkiet i 1961 i en kurdisk familie og en landsby midt i Anatolien, mellem Konya og hovedstaden Ankara . Jeg voksede med en stor familie, levebrød var at drive et lille landsby købmand og lidt landbrug.

Kurdere som kom fra Central Anatolien, blev tvunget til at migrere for ca. 400 år siden . Jeg kunne ikke tale tyrkisk da jeg startede på grundskolen i Tyrkiet .

Jeg boede en stor by og arbejde i  restaurationsbranchen 8 år før jeg kom til Danmark . Jeg havde nogle  politiske holdninger allerede dengang.

Efter jeg kom til Danmark i 1984, gik jeg på flygtningehjælp sprogskole for at lære dansk og deltog i et 6 måneders kursus for ledige. Efterfølgende kom jeg ind på arbejdsmarked , jeg arbejdet et år på Thomsens Planteskole i Skalborg / Svenstrup og 5 år på Fjerkræslagteriet i Brovst. Jeg var selvstændigt 15 år, havde drevet et restaurant/ pizzeria  i Dronninglund.

Har også arbejdet som freelance tolk på dansk kurdisk og tyrkisk.

Jeg har altid været en aktiv kulturel , social og politisk person. Kan godt lide at hjælpe og vejlede folk til at finde ud af hvordan de navigerer i samfundet.

Har været medlem en periode Entegrationsrådet i Aalborg.

İ 2007 besluttet jeg mig at tage en uddannelse, jeg tog Social og Sundhedshjælper SSH og Social og Sundhedsassistent SSA uddannelse lige efter hinanden. Siden der, arbejder jeg på Socialpsykiatrien og har haft 1 års vikariat arbejde i Retspsykiatrien.

Personlig: Jeg er gift , I min fritid er jeg aktiv i foreningslivet, gåture og er derudover sammen med min familie. Jeg interesserer mig for natur, politik og at læse.